© 2018 Karlaplanskliniken

Permanent hårborttagning -Laser

 

Revolutionen inom hårborttagning med vidareutvecklad Alexandrit teknologi

Det råder hård konkurrens inom marknaden för hårborttagningslasrar. Ständigt kommer det nya maskiner med nya funktioner och förbättrade egenskaper. Dock har det inte funnits en hårborttagningsmaskin som anammat alla olika tekniker, en maskin som fungerar oavsett hud- och hårtyp. Men nu är den här, Motus AX med MOVEO är en vidareutveckling av den traditionella Alexandritlasern som gör den kompatibel för olika

hudtyper och hårtyper.

Alexandritlasern har alltid varit guldstandarden inom hårborttagning, med hela 20% högre effektivitet än diodlasern.
Nackdelen med de gamla Alexandrit teknologin är att det är omöjligt att behandla mörkare hudtyper som klass III och uppåt. 

DEKA Lasers i Italien har nu vidareutvecklat teknologin samt patenterat den. Med Motus AX med MOVEO teknologi kan vi nu behandla alla hudtyper vilket inte har varit möjligt med någon hårborttagningslaser förrän nu. Inte nog med att Motus AX kan behandla alla hudtyper kan vi även nu behandla solbränd hud utan någon risk.
Alexandritlasern är också den enda lasern på marknaden som kan behandla tunna och ljusa hårstrån som har pigment i hårmärgen. Vita samt helt blonda hårstrån går ej att behandla med någon laser. 

Motus AX hårborttagning fungerar effektivt, smärtfritt och ger ett bra och hållbart resultat.