• 2-4 dagar leveranstid. Delbetala, faktura, kort
Kontakta oss: [email protected]

Bokningsvillkor behandling

Vanliga frågor och svar om våra bokningsvillkor. 

Boka din behandling här


Hur bokar jag en tid?

Du bokar en tid hos oss genom att klicka på bokningsknappen ovan. Då kommer du till vår onlinebokning där du kan se samtliga behandlingar, prislistor och lediga tider. Du scrollar ner till den behandlingen som du vill boka och klickar på knappen ''Sök tid''. Boka sedan den tiden som passar dig bäst. För att kunna boka en tid hos oss måste du kryssa i rutan ''Jag accepterar villkoren''.

Läs noggrant igenom fliken ''Mer info'' innan du bokar för att säkerställa att du inte har någon kontraindikation för just den behandlingen du vill boka.

När du har bokat en tid kommer du att få en bekräftelse direkt på sidan att din bokning är bekräftad och sedan får du en bokningsbekräftelse till den mailadress som du har uppgivit i samband med din bokning. Om du inte får en bokningsbekräftelse måste du kontakta oss omgående.

I bokningsbekräftelsen finner du följande information:

  • Vilken behandling du har bokat.
  • Starttid för din behandling.
  • Våra kontaktuppgifter och adress.
  • Avbokningsvillkor.
  • Avbokningskod och tillhörande länk.

Har ni någon åldersgräns?

Ja, på samtliga av våra behandlingar är det 18-årsgräns. Undantaget från våra klassiska ansiktsbehandlingar som vi har 13-årsgräns i målsmans sällskap.

Kan jag byta behandling?

Om du har bokat en behandling och på plats vill byta behandling går det bra i mån av tid. Om behandlingen du vill byta till är dyrare betalar du mellanskillnaden. Är behandlingen du vill byta till billigare betalar du fullpris för den behandling som var bokad från början. 

Hur avbokar jag en tid?

Du avbokar en tid genom att gå in på den länk som du fick i din bokningsbekräftelse och slår in den kod som du också har fått i din bokningsbekräftelse.
Du kan även avboka en tid genom att maila oss. Vi ansvarar dock ej för att vi inte har hunnit se din avbokning utanför våra öppettider och du ansvarar således själv för att din tid blir avbokad. Vi rekommenderar alltid att du avbokar via avbokningslänken som du har fått i din bokningsbekräftelse. 

När kan jag senast avboka/omboka en tid?

Du kan avboka/omboka en tid utan kostnad fram till 24 timmar innan din behandling via din avbokningslänk. Kunder som sätter i system att boka och avboka behandlingar innan 24 timmar kommer att nekas fler bokningar.

Vad händer om jag avbokar för sent?

Om du avbokar för sent eller uteblir från din behandling kommer du att debiteras fullpris. 

Har du ett behandlingspaket kommer din behandling att dras från ditt paket. Har du ett presentkort kommer din behandling att dras från ditt presentkort. Om det inte finns tillräcklig täckning på presentkortet kommer resterande del att debiteras. 

Oops! En sak har dykt upp, kan ni inte göra ett undantag för mig?

Nej. Vi kan tyvärr inte ta hänsyn till vabbning, att du fastnar i trafik, har glömt ett viktigt möte eller liknande och därför gör vi inga undantag för någon. Bokar man en tid hos oss godkänner man våra bokningsvillkor och de gäller för samtliga kunder.

Inför ditt besök

Kom i god tid, 5 - 10 minuter innan din bokade tid för att hinna varva ner, fylla i eventuellt hälsoformulär och hinna ta ett glas vatten eller en kopp kaffe. Försening förkortar tyvärr din behandling. 

Vi vill ha en lugn, avkopplande och rogivande miljö och ber dig därför att hålla ljudnivån dämpad och att du stänger av din mobil.

Barn

Vi älskar barn men vi ber dig att inte ta med ditt barn till din behandling. Vi vill ha en lugn, avkopplande och rogivande miljö för våra kunder.

Kontraindikationer och ansvarsbegränsning

Du ansvarar själv som kund för att läsa igenom informationen om behandlingen du bokar och säkerställa att du inte har någon kontraindikation som gör att vi inte kan utföra den bokade behandlingen. Om du bokar trots kontraindikationer kommer du att debiteras fullpris för utebliven behandling. 

När du bokar en tid hos oss är du införstådd med att alla behandlingar sker frivilligt och på egen risk.