• 10% rabatt på behandlingar till alla nya kunder
Uppge koden: NYKUND10 vid bokning

Dermapen 4

Dermapen 4 är det mest avancerade microneedlingsverktyget på marknaden och behandlingarna är snabba och säkra med mycket goda resultat.

Dermapen 4 använder sig av 16 sterila engångsnålar som tillsammans gör 1920 hål i huden per sekund med automatiskt vibrerande funktion. När Dermapen 4 flyttas över hudens stimuleras nyproduktionen av kollagen och naturliga elastiska komponenter i huden ökar. Hudens struktur förbättras och föryngras, både vad gäller det översta hudlagret och djupare ner i dermis. 

Dermapen 4's kollagenstimulerande effekt kan jämföras med fraktionerad laserbehandling, men utan biverkningar och med minimal återhämtningstid. 

​Till skillnad från traditionella microneedling rollers orsakar Dermapen 4 mindre trauma i huden och minimal epidermal skada, varför smärta och obehag minskar. Detta gör Dermapen 4 till en mycket säker och effektiv behandlingsform. Sterila engångsnålar eliminerar risken för smittspridning, medan det justerbara nåldjupet tillåter en behandling anpassad efter dina individuella behov. 

​Dermapen 4 är så avancerad att den även är säker att använda på känsliga och svåråtkomliga områden såsom runt ögonen, på läpparna och näsan. Vidare ger Dermapen 4 fina resultat på kroppen som t ex på mage och lår för behandling av strier. 

Din behandlare kommer att bedöma din hud och behandlingsområdet för att därefter rekommendera en behandlingsplan som passar dig. 

                           Copywright Karlaplanskliniken

Bör jag förbereda min hud innan en Dermapen 4 behandling?

För bästa resultat rekommenderar vi att använda anpassade DP Dermaceuticals produkter ca 2-3 veckor innan en behandling. Produkterna är särskilt framtagna för att användas i samband med microneedling. 

Serien är skapad i samarbete med hudläkare och specialister och innehåller högkvalitativa ingredienser som säkerställer att huden får den näring, skydd och motståndskraft den behöver för bästa resultat före, under och efter Dermapen 4 behandling. Samma produkter används som så kallade "Mesoglides" vid behandling och slussas ned i huden för att ytterligare effektivisera resultatet. 

Produkterna är säkra och stöds av tusentals Dermapen 4 behandlare världen över. Serien av DP Dermaceuticals består av rengöring, exfoliering, återfuktare, serum, nattkräm, ansiktsmask samt en vårdande kräm med SPF. 

Hur många behandlingar rekommenderas för lyster/uppfräschning, hudföryngring och ärr? (allmän vägledning)

Lyster/uppfräschning: Vid behov                   Var fjärde vecka

Hudföryngring:             3-6 behandlingar      6-8 veckors mellanrum 

Akneärr:                         4-8 behandlingar      6-8 veckors mellanrum 

Hudbristningar:            4-8 behandlingar      6-8 veckors mellanrum

Pigmentering:               4-6 behandlingar      2-4 veckors mellanrum

Hur snart efter filler- eller botoxinjektioner kan jag göra en Dermapen 4 behandling?

Det rekommenderas att du väntar minst 2 veckor efter injektioner så att eventuella blåmärken hinner stabilisera sig. 

När ser jag resultat? 

Vanligtvis ser man resultat redan efter första behandlingen. Mer varaktigt resultat kommer att ske efter 4 till 6 behandlingar (utförda med 2-8 veckors mellanrum). Din huds kondition kommer att fortsätta förbättras under de närmsta 6-12 månaderna efter en kur av behandlingar och i kombination med rekommenderade hudvårdsprodukter. Behandlingsresultatet beror även på din hudålder och hudens skötsel efteråt. 

Hur ser återhämtningstiden ut efter behandling? 

Du kan uppleva ansiktsrodnad upp till 48 timmar efter behandlingen. Behandlingen avslutas med Cover Recover från DP Dermaceuticals - en skyddande och vårdande kräm. Återhämtningstiden är med andra ord minimal men det beror såklart på intensiteten av behandlingen. 

Undvik följande aktiviteter i 48 timmar (två dygn) efter din behandling:
- Direkt UV exponering (sol eller solarium). Använd alltid solskydd när du vistas i solen.
- Hård fysisk träning.
- Varma bad, jacuzzi eller bastu.
- Swimmingpool/klorvatten eller bad i havet.
- Andra hudvårdsbehandlingar.
- Vaxning eller rakning.
- Brun-utan-sol.
- Tatuering.

Använd inte produkter med AHA eller BHA-syror, retinoider, bensoylperoxid, alkohol eller hydrokinon minst en vecka efter din behandling.