• 10% rabatt på behandlingar till alla nya kunder
Uppge koden: NYKUND10 vid bokning

LPG Alliance

Lipomassage med Endermologie.

Endermologie är en unik och patenterad teknologi som bygger på samma principer som vid bindvävsmassage men som är mycket skönare och behagligare. Massagen utförs med hjälp av en maskin som med motoriserade rullar och vakuumsug masserar och formar kroppen.

LPG är världsledande på naturliga maskinella skönhetsbehandlingar. Den patenterade tekniken Endermologie innebär en masserande stimulans på olika vävnadslager som sätter igång biologiska processer på cellnivå.

Endermologie Body ökar förbränningen med upp till 70%, reducerar celluliter och stramar upp huden. Du boostar effekten med kost och träning och kan forma kroppen på specifika områden. LPG Alliance är den senaste maskinen inom LPG-teknologin och ger dig en tre gånger så mer effektiv behandling än dess föregångare.

LPG Alliance har också en rad andra användningsområden:

   Rehab

 Fitness

 Smärta

 Viktminskning

 Lymfödem

 Massage

  Avkoppling

  Återhämtning .

  Före & efter kirurgi

Hur går en behandling till?

Du bär en kroppsstrumpa under LPG-behandlingen som du får låna utav hos oss här på kliniken inför varje besök. Vi går sedan igenom behandlingen tillsammans gällande förväntningar, eventuell medicinering och vilka områden som du vill fokusera extra mycket på.

Är behandlingen smärtsam?

Nej. Behandlingen är en smärtfri bindvävsmassage som förbättrar blodcirkulationen, ökar lymfdränage och förbättrar hudens kondition. 

Hur många gånger behövs?

Antal behandlingstillfällen i en kur varierar från person till person beroende på förutsättningar och ambition på resultat. Vår rekommendation är att gå 2ggr/veckan i 7 veckors tid och därefter kommer du och din terapeut fram till vad som passar dig bäst framöver. 


Fördelar med LPG behandling

Fettförbränning

Tack vare det patenterade Alliance behandlingshuvudet gör endermologie det möjligt att punktbehandla och reducera envisa fettansamlingar som är opåverkbara av kost och träning. Det är också viktigt att man själv ser över sina egna kost- och levnadsvanor för att få ett optimalt resultat.

Reducering av celluliter

Celluliter drabbar många och speciellt kvinnor. Celluliter består av lagrat fett och vätska i vävnaden i kombination med dålig cirkulation. Med hjälp av LPG Endermologie bearbetas vävnaden på djupet, cirkulationen förbättras, fett förbränns och vätska dräneras. På så vis hjälper vi kroppen i det flesta fall att minska mängden celluliter.

Uppstramning av huden

Hudens elasticitet kan påverkas av olika faktorer så som viktförändring, graviditet, ålder med mera och kan vara faktorer som gör att huden tappar sin spänst. LPG Endermologie stramar upp huden och kan inriktas på de områden där kunden har problem.

Svullna ben

Symtom som tunga/ömma ben, svullna vrister och fötter är ofta en följd av att blodflöde och lymfcirkulationens flöde inte fungerar riktigt optimalt. Toxiner och slagg stannar kvar istället för att dräneras bort, vilket kan ge svullnad och ömhet. LPG Endermologie är mycket effektiv för att öka cirkulation och dränage. Vilket minskar svullnaden.

Välmående

Behandling med LPG Endermologie är en behaglig bindvävsmassage. Den nya kroppsbehandlingen med Alliance påminner om manuell massage i bearbetningen. Här kan du få effekt och samtidigt en stunds avkoppling. Låt maskinen göra jobbet medan du kopplar av.

Bra för dig som vill

• Förbättra blodcirkulationen

• Öka lymfdränage

• Förbättra hudens kondition

• Reducera celluliter

• Öka fettförbränningen

• Kroppsskulptera

• Lindra muskel och ledvärk