Presentkort

Köpvillkor

Giltighetstid

Giltighetstiden på våra presentkort kan variera beroende på när de är utfärdade och om de har utfärdats under en kampanj eller liknande. Giltighetstiden framgår alltid på presentkortet.

  • Vi ansvarar inte för att sista giltighetsdagen infaller på en helgdag, röd dag eller högtidsdag.
  • Du som kund ansvarar för att boka dina behandlingar i tid innan giltighetstiden går ut. Vi rekommenderar dig därför att vara ute i god tid med dina bokningar så att presentkortet inte riskerar att gå ut för att vi är fullbokade. Vi kan inte förlänga ditt presentkort eller ersätta dig med behandlingar till följd av att du som kund är ute för sent med dina bokningar.
  • Vi tar inget ansvar för eventuella förhinder, sjukdom eller graviditet som kan påverka att du inte kan komma på dina behandlingar eller nyttja ditt presentkort inom giltighetstiden.

Hur använder jag presentkortet?

Du bokar din behandling via vår hemsida och slår in den unika koden som står på ditt presentkort i fältet ''Kod'' och tar sedan med dig presentkortet till behandlingen. 

Vad händer om jag avbokar för sent?

Har du ett presentkort och avbokar för sent eller uteblir från din behandling kommer behandlingen att dras från ditt presentkort. Om det inte finns tillräcklig täckning på presentkortet kommer resterande del att debiteras. Här kan du läsa mer om våra bokningsvillkor.

Kan jag ångra mitt köp?

Nej, enligt distansavtalslagen har du som konsument rätt att ångra dig inom 14 dagar om du har köpt varor eller tjänster online. Vi säljer enbart presentkort fysiskt på kliniken och därför gäller inte distansavtalslagen och du har således inte ångerrätt på ditt köp.

Giltighetstiden har gått ut. Kan jag förlänga mitt presentkort?

Nej, presentkort och behandlingspaket förlängs inte.

Vad händer om jag tappar bort mitt presentkort?

Presentkort är en värdehandling precis som pengar. Vi ersätter inte borttappade presentkort.

Kan jag lösa in presentkortet mot kontanter eller få en återbetalning?

Nej, presentkort och behandlingspaket återbetalas inte och kan inte lösas in mot kontanter eller produkter.

Kan presentkortet användas för köp i webbshoppen?

Nej, presentkorten går endast att användas på kliniken till behandlingar.