© 2018 Karlaplanskliniken

Karlaplanskliniken grundades av Isabelle Spicker med visionen att skapa en klinik som ligger i framkant vad gäller estetiska behandlingar och som samtidigt inger en genuin och hemtrevlig känsla.

Hos oss vill vi att kunderna alltid ska känna sig välkomna, mötas med ett leende och känna att vi har kunskap och kompetens att erbjuda det allra bästa.

För oss är det viktigt att hela tiden hålla oss uppdaterade på det senaste vad gäller behandlingar och teknologi. Vi går regelbundet på nya utbildningar och ser alltid till att vi har kunskapen som krävs för att kunna erbjuda våra kunder professionella, säkra och effektiva behandlingar.

Med de senaste teknologierna, professionell personal och fräscha lokaler kan vi erbjuda Dig något alldeles extra.